Свидетел на катастрофа в квартал Христо Смирненски“, станала наскоро,  разказа за

...
Свидетел на катастрофа в квартал Христо Смирненски“, станала наскоро,  разказа за
Коментари Харесай

Свидетел за мелето в Пловдив: 2 момичета и 2 момчета бяха в шок, а той едва говореше ВИДЕО

Свидетел на катастрофа в квартал „ Христо Смирненски “, станала неотдавна,  описа за потресаващи детайлности от случая, съобщава Plovdiv24.bg.

В петък вечерта 29-годишен лидер е управлявал лек автомобил „ Шкода “, който навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в 21- годишния лидер на лек автомобил „ Субару “. От породения удар лек автомобил „ Субару “ се удря в дирек и светофарна уредба на кръстовището на бул. „ Пещерско шосе “ с ул. „ Рая “.

След случая двама души са били откарани в болница за обзор и по-късно са освободени.

По очевидеца единствено бързата реакция на хората наоколо е предотвратила по-голяма покруса. Ето и целия роман:

„ Бях в нонстопа на ъгъла, когато стана случаят. Веднага скочих да видя дали всички са добре. Четирите пасажери бяха в потрес, 2 девойки и 2 момчета. Шофьорът едвам говореше, оплака се, че го боли цялото тяло и стартира да губи схващане.

Други хора пристигнаха от нонстопа и донесоха вода. През това време водачът на таксито, който засече субаруто, незабавно се обади на 112, с цел да им заяви, че е предизвикал ПТП и има потърпевши.

Докато помагах на пасажерите да изоставен автомобила, предницата стартира да гори. Най-вероятно от удара със стълба са се скъсали маркучи или тръби за гориво и доста евентуално от полупадналия дирек ток да е запалил горивото. Разбира се, това би трябвало да го открият проверяващите. По най-бързия метод изкарахме всички отвън колата, имаше и други хора, които помогнаха за това.

Попитах водача дали има газова бутилка в колата, отговора беше позитивен. Веднага започнах да спирам движещите се коли наред, с цел да им желая пожарогасители. Изпръскахме 4 пожарогасителя и овладяхме обстановката. Пожарната и колата за спешна помощ се забавиха към 15 минути. Ако някой беше в сериозно положение, не знам какво можеше да се случи.

За благополучие всички пасажери са били с колани, еърбеците бяха отворени също. Автомобила беше със софийска регистрация, макар че в днешно време това не значи безусловно нищо. Дано хората са добре “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР